7 beneficis dels aliments venda directa

Els aliments venda directa tenen molts beneficis, per una banda la sostenibilitat, al poder comprar-los directament a la mateixa illa on vivim s’estalvia tot el combustible del transport. Al comprar aquí ajudam a l’economia local, la del petit productor, i el més important, és que els aliments venda directa són més frescos i naturals. 

beneficis-aliments-venda-directa

1. Nutrients:
Els aliments de temporada són excepcionals, la planta ha tingut la quantitat justa de sol i això fa que tant la fruita com la verdura madurin al seu temps i es tradueix en més propietats nutrients.
2. Econòmics:
Una altra raó per menjar aliments de temporada és la seva accessibilitat. Els aliments de bena directa són més econòmics i abundants, perquè només has de seguir el cicle de la naturalesa. Menys pesticides:
En seguir el cicle natural de collita i treballar amb aliments autòctons no són necessaris tants pesticides com si es vol forçar altres cultius fora de temporada.
3. Descobreixi els aliments:
A cada temporada la terra ofereix diferents aliments, per tant, podem anar variant en funció del que trobem a les botigues dels productors.
4. Varietat:
Menjar aliments de bena directa ajuda a gaudir d’una major varietat de sabors i textures en la taula, segons la temporada van canviant.
6. Sa:
Els aliments de temporada t’ajuden a mantenir-te saludable. Cada aliment té unes propietats determinades que van d’acord a les necessitats del nostre cos, per això, durant l’estiu les fruites i hortalisses són més aquoses, per evitar que ens deshidratem.
7. Es fomenten les relacions:
Anar a omplir la teva cistella amb els aliments bàsics en les explotacions de venda directa fan que coneguis a la perfecció com es produeix i a les persones que estan després d’ells.

Leave a Reply

Your email address will not be published.