Ramells d’hortalisses per un Sant Valentí eco-friendly i sostenible

Un regal diferent, atractiu, deliciós i saludable que es converteix en tendència

Aquestes setmanes els aparadors de les ciutats es tenyeixen de vermell i es multipliquens els cors, l’amor i l’amistat es poden expressar amb una altra gamma cromàtica.
Des de Venda Directa apostam pels tons de temporada, els que ofereix la terra, per això, han preparat aquests rams i aquest centre de taula amb diferents hortalisses. Ravanets, pastanagues, cebes, albergínies, alls, romaní, sàlvia, magrana o la taronja són alguns dels ingredients amb els quals hem treballat. Una alternativa eco-friendly, deliciosa, divertida i sorprenent.

 

Les flors, des de sempre, han ocupat un paper important encara que ara s’obre pas una nova tendència, els rams de fruites i verdures. Una alternativa ecològica que s’està implantant per la seva originalitat, per la varietat de combinacions que permet i perquè pot acabar en un lloc destacat de la nostra cuina i la nostra dieta. Absolutament útils i sostenibles, els rams de fruites i verdures són una mostra d’amor per la natura i tan bonics com a deliciosos.

Pròximament, dins de la campanya de promoció “Venda Directa”, la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, presentarà propostes per realitzar aquests regals amb el valor afegit de productes de primera mà de l’explotacions agràries de les nostres illes, una altra manera de manifestar una declaració d’amor. Entre les activitats tallers de decoració ornamental amb hortalisses i taller de cuina saludable per a nens en el marc d’activitats del dia dels Illes Balears en el Parc de la Mar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.