Taller de cuina saludable per a nins

You are here: Home / Home / Taller de cuina saludable per a nins

 

Un taller de cuina saludable per infants entre les activitats del dia de les Illes Balears

  • Un taller de cuina per fomentar i donar a conèixer els productes de kilòmetre 0 de les diferents explotacions agràries que formen part de la Venda Directa.
  • Es venen, sense intermediaris, els productes obtinguts de l’activitat agrària o complementària de l’explotació agrària pròpia
  • Hi ha trenta-tres explotacions de Venda Directa que usen el logotip per identificar la seva ubicació a les Illes Balears

Entre les activitats del programa del dia de les Illes Balears n’ha destacat una de nova, el taller de cuina infantil saludable, organitzat per Venda Directa i SEMILLA (Serveis de Millora Agraris) i impartit per la naturòpata i especialista en alimentació saludable Cati Palou.

D’una forma molt divertida i diferent, més d’una vintena de nines i nins, han aprés a convinar diferents fruites per menjar-ne més enllà de la tradicional peça. Per poder participar-hi era necessària la inscripció prèvia.

El motiu de l’organització d’aquests tallers és conscienciar la població del tipus d’alimentació i donar visibilitat als pagesos que hi fan feina durant tot l’any, visitant directament les seves explotacions agràries aconseguirem productes de primera mà. Aquests tallers es repetiran a llarg de la campanya de promoció de la Venda Directa.